Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Qüestionari Ordenança de Civisme i Convivència

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha iniciat un procés participatiu per elaborar la futura Ordenança de Civisme i Convivència al municipi.
D'aquesta manera es pretén obrir al conjunt de veïns i veïnes la possibilitat de participar i donar a conèixer quins són els aspectes que més li preocupen sobre el civisme i la convivència al municipi.

ATENCIÓ! Per subsanar un error material a l'enquesta: si tens + de 65 anys, a la pregunta 2 pots seleccionar l'opció de 46 a 65 anys i informar de l'edat que tens a la següent pregunta, la 3. Disculpeu les molèsties.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha iniciat un procés participatiu per elaborar la futura Ordenança de Civisme i Convivència al municipi. D'aquesta manera es pretén obrir al conjunt de veïns i veïnes la possibilitat de participar i donar a conèixer quins són els aspectes que més li preocupen sobre el civisme i la convivència al municipi.

S'ha tancat el formulari

El formulari està tancat i no es pot respondre.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir