Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ajuda

Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després realitzar propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir y prendre una decisió sobre un tema específic.

Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció de les membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment s'escull una candidatura), pressupostos participatius (on es realitzen propostes, es valoren econòmicament i es voten amb el pressupost disponible), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.

Elaboració participativa de l'Ordenança de civisme i convivència de Sant Feliu de Codines

Participa en la definició de la norma que vol preservar l'espai públic

Quant a aquest procés

Participa en l'elaboració de l'Ordenança per fomentar i garantir la convivència ciutadana a l'espai públic. Volem treballar amb tu per fer de Sant Feliu de Codines un municipi cohesionat, segur i més amable amb les persones que hi vivim.

El civisme i la convivència són claus a l'hora de generar el marc de relacions de respecte, confiança i solidaritat entre les persones a l'espai públic i en les relacions entre veïns i veïnes a l'espai privat.

Documents relacionats

Referència: santfeliudecodines-PART-2024-05-1422

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir